Contac OwNer♥

by - 16.44

Assalamualaikum

Welcomee To my Jungle yang sweet-sweet…
Welcome to Dua Dunia ^Half Indonesia – Half Malaysia^

Thanks dah sudi follow, dah sudi singgah di tanah gadis gingsul baca entry yang tak best ini, the best….
Dan bila kalian rasa ada hal yang nggak sesuai, atau pengen beri masukan, mmmhhh ada yang sekedar ingin mengetahui sesuatu hal pribadi boleh deh kirim surat cintanya via paman yahoo (fkhannazy@yahoo.com)
ingattt tu,insha allah pasti gadis balas surat ituu…

Soo… bila ada pula yang nak ajak gadis photography or mau jadikan gadis sebagai model hijab dia bleh kita betweet-tweet, ingat follow’lah sini (@arfa_khannazy)

Dan ada yang nak share, comment kat facebook pun boleh (http://www.facebook.com/fenny.khannazy) and share picture yang amazing style apapun ituu jom follow my tumblr (gadisgingsul.tumblr.com) ehhh…instagram belum ada lagi…hahahah maybe korang ada yang baik hati bagi gadis android…Alhamdulilah….


Terima kasih ♥ 


You May Also Like

0 komentar