♥ New Year Bersama

by - 21.16

AssalamuAlaikum....
   Hellloooooo Semuaaanya gimana Planing Tahun 2012, sudah pada siapkah kalian menghadapinya
saya bahkan tak berani untuk menjawab semua itu,cam mana bila betul kalau dunia bakalan berakhir tahun 2012  ahahahaah, Subhanallah !!! tentu kita tak boleh blogging lagi tahun depan hahaha^^. Just Kidding
  Oeeaa, sebenarnya semalam itu ada acara kecil-kecil bukan untuk merayakan yang gimana gitu tapi hanya sekedar ingin berkumpul, makan bersama dan seadanya sebab semua cuti kerja dan kuliah tapi besok harus masuk lagi beraktivitas seperti biasaaa *Fighting ehh, Tapi jangan liat menu itu tapi hasil yang diperoleh adalah kehangatn kekeluargaan dan kebersamaan.{Asiikkk}
Okey, sangatlah berkesan sebab mama pun ikut menyibuk kat dapur nak bantu buat sup tapi tak apalah enak juga {bagi kami} sebab kawan-kawan lain tak tau cam mana nak campur adukan dalam piring sup tersebut, tak payah upload gambar makanan ehh, kalian pasti pengen hahahahahha^^ {camEnak'ja}, kalau cam tuu tengok gambar tamu-tamu'ja ehh...




- Apa Persamaan dari ketiga gambar diatas ??? -


- Apa Perbedaan Antara Arif, Viaa, Lina ??? {sangat Jelas}


 - Mr.Topan, Mr.Sis and Mr.Hepsy Soo Budak keci itu Anak Buah Saya  hahahah^^ -

 Kalian ada lain Tak Gambar tuu, Semua Warna sama, itu adalah hasil Tranforme karya warna untuk menciptakan karya bertaraf InterNational {hahahahahah^^} biar semua kata seragam, kompak selalu memilih warna cikicew,, sooo thanks buat teman-teman yang telah meramaikan pelepasan tahun 2011 semoga kita semua selalu diberikan yang terbaik oleh-NYA.amienn 


Walaupun Tuan Blog Tak kena Blits Kamera malam tu sebab sebok , tetap nak ucapkan
Happy New Year Everybody !





Wassalam :)

You May Also Like

0 komentar