♥ SJ 1042012

by - 09.30

Assalamualaikum and hello

  haaiii semuaa kawan gadis kat blogging apa kabar ? semoga dihari rabu ne semua sihat,semua bahagia, semua sukses...amin :) lama tak menaip blog sangat rindu,tapi sekarang dah bisa menaip lagi sebab satu tahap dah lepas, okey nak dengar gadis berceloteh,,,,


Tepat Tanggal 09-04-2012  pukul 04:23 dapat call from number +62551****8
 " ini saudari Andi Arfaini.A -> Besok Anda SJ pukul : 16:30 Kelas E " #kirakiracamnilahsuaratu:D
 
  Lepas dengar suara tu kan detak jantung, pikiran gadis macam semua tak okey, sebab ne first time nak presentation SJ - TA sorang-sorang pula....BTW berusaha percaya diri dan yakin.
Tiba kat rumah kenalah baca-baca slide, pahami materi,berbicara depan cermin alaaa mak....
lepas tuuu banyaklah gadis wat kat kamar....kakak-kakak gadispun sangat suport mereka beri nilai tapi mereka selalu kurang puas...heheheh(konon)....

  Dah malam tidur awal, but pukul 02.00 tkejut nak shareempat mata kepada-NYA lepas tuuu tak boleh tidur balik sampai pagi.masa terasa sangatlah cepat and dah tibalah masa yang ditunggu....

DAG DIG DUG DERR Brrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhh.............
  Masuk kelas, on komputer , mulai....................
...................................................................................................
...................................................................................................
 dan alhamdulilah "SAYA BISA" untuk tahap ne lewat dah dan akan ada tahap selanjutnya yang lebih .........
insya allah.....dengan niat,usaha dan berdoa yakinlah........


     maaf upload gambar kualitas kurang baik sebab tak sempat lagi,truss gadis ucapkan banyak terima kasih atas doa teman semua (yalahtuuukan) hanya Allah.SWT yg bisa membalasnya... soo makna dari SJ ne " Janganlah Menjudge seseorang bila belum mengenal betul sosok orang itu, dan jangan mudah percaya kata-kata orang lain bila belum mencobanya sendiri "

Wassalam :)




                                           

You May Also Like

3 komentar