❤ Relaxed but Serious

by - 21.29

Assalamualaikum and helloooo

         Salam sabtuday yang bgitu bzy but gadis tetap nak luangkan waktu wat entry ne sebab rasa macam  happy tau bilaa dduk hadap lappy jumpaa comment kawan - kawan, mana lagi boleh gurau kat fibox hehehehheehhe rindu pulaaaa, sebab dah tiga hari ini gadis sibuk nak kejakan tugas-tugas gadis yang tetinggal. #keepSmilePrayFighting

Sebenarnya banyak yang pikir kalau gadis ini, ada tak waktu dia nak belajar sebab on9japon but korang tak perlu tau'lah kan itu urusan kita pribadi, sebab kita neh adakan rasa gelisah bila tak bisa buat tugas tu'kan.
okey...gadis next week dah kena last exam tuk semester enam. Woooowwww.....
 #keepSmilePrayFighting


Dan kenapa pula , judul entry ne relexed but serious ? sebab gadis jujur ehh dalam hal apapon mesti relax tidak suka nak huru hara sangat, sebab bila relax jangan pikir relax sangat sebab time tuu pikiran gadis boleh jalan lebih okey. dan insya allah juga BISA.

Okey sayangku semuaaa, smoga malam ne korang happpyy ^,~





Wassalam :D

You May Also Like

7 komentar