❤ 23rd Birthday #Part1

by - 11.07

Assalamualaikum and Hellooo

           Alhamdulilah, Alhamdulilah, Alhamdulilah, paham tidak picha tu, yah betul tanggal 12 juli kemarin itu Saya Berusia 23 tahun, yahhh sayang akak dah tuaa sangat heheheheh...aissss nggak itu hanya angka okey. sebenarnya saya tak pernah sambutlah secara meriah, but family mesti awal pagi dah bagi pelukan yang paling hangat. first time yang beri ucapan adalah my someone #malu sebab sebenarnya dalam hubungan kami tak ada yang special sangat untuk rayakan birthday, hanya ada kata-kata yang sebenarnya saya tak mampu artikan secara langsung  dan sebenarnya semua ini terjadi hanya melalui telefon sebab bf duk kat Klang/Malay.

Him : awak pelangi hidupku.....
Me : #terharu
Him : saya butuhkan awak...
Me : #nangis

Okey dahlah cukuplahkan.......
         Nah, untuk besama keluarga part 2 ehhh sebab ini lebih sedih tauuu....dan saya nak bagi picha yang banyak lagi ehh, start lah cerita pasal kejutan yang luar biasa sukses, hari itu saya tak berharap untuk dapat suprice dari BFF sebab dorang ne cam tak ada langsung, sebab mereka sibuk keja, belajar wat hari ini exam.time mereka datang ini gadis besama sorang kawan {anti} ngah belajar bsama di kamar. tetiba, OMG,OMG, OMG, mereka datang tadaaa muncul di pintu kamar dengan sekotak CupCake  
Ya Allah, Ekspresi cam tak percaya mereka datang, terharu then nangis #berpelukan Ohhhh....Mereka manis banget berhasil membuatku menangis bahagia.makasih sayang. LOVE U ALL.

Mata yang bengkak sebab mereka buat saya bahagia......

Tiup besama, semua birthday


Sayang pertama......

Mereka sangat sayang hingga buat macam ne kan...hahahahah #sukahati

Dan inilah Hasil sayang mereka.......

untuk kekawan yang dah berikan ucapan dalam facebook, twitter, bbm terima kasih banyak semoga
Allah SWT  menjabahnya amin..amin..amin, terutama untuk kawan gadis maryam, nova, anny, anhy yang jauh disana, terima kasih sebab masih ingatkan birthday kawanmu ini. sekali lagi terima kasih LOVE U ALL.
Hug...BighugKisss.....

wish : semoga  menjadi wanita yang lebih dewasa, semakin takut kepada ALLAH SWT 
TUGAS AKHIR dan LAST EXAM "SUKSES"






 

   

You May Also Like

14 komentar