❤ Beach Weekend

by - 12.13

Assalamualaikum and Helloooo

♫  Sexy,Free,Single - Super Junior 


             heiiii....heiiii...heiii yah, Ahhh dearr thanks sebab dah tunggu gadis post lagi #perasaan. Okey entry ini random'lah sebenarnya  ini tetiba nak pi tengok beach hahahah ssoo pasal makan kat beach tak ada sebab tak ada menu yang special menurut selera gadis, ini first time gadis pi tempat ini after my someone leave, hikksss awaakk :'( 
perjalanan yang memang jauh dan jauuuuuhhhh giler hahaha,# for me but Woowwww kalian akan melihat keindahan yang luar biasaaaa, lapazkan " indahnya ciptaan ALLAH SWT". 
no editing (Time 04.45) 
no editing (Time 05.25)
Cerita ini nak terbang okey.....#paham sikitlah
eehhh, mata kalian jeli tak, ada penampkan belakang tuu, satu rambut panjang & sebelahnya rambut pendek
ahaaa.....tebak ituu apaa ?
Duduk maniss menanti ikan-ikan datang menyapa......

Tuan blog yang senantiasa menikmati indahnya alam ^.~




wassalam :)


You May Also Like

12 komentar