❤ Diskon!!!!!!

by - 23.20

Assalamualaikum and Helllooooo

            Eiitssssss apa sal rajin sangat entry ne? alamak post ne pula biasaaa kitorang pi buka besama-sama yeaaahh kat Steak Obonk..Alhamdulilah :D boleh makan mahal sikit sbab lepas gaji...
makan tak pandai stop dah sebab sume rasa rinduu ngan steak tuu...lama tak datang sana, aissss tak payah lah citee pasal makan lagi kan, pecaye korang dah pernah makan, soo best lagi iyaa tak...
lepaasss tuu pi jjalan lagi...Goo Gamesss
            LaaaLaaaa.. ttiba jumpaa Bazar Ramadhan ramai gilaaaa penuh Diskon, siapa tak suka DISKON ?? eehh diskon tuu apa'lah hahahahah...Nah, ini bila ppuan dengar mesti jerit-jerit ohh diskon-diskon nak ini, nak ituuu...ya kan.tak payah malu. tak'pa sume bahagia sebab barang diskon tu sume pernah mahal'kan hahhahahaha....
tengok picha kat bawaa ne hahahah....

pilih-pilih..... 

OMG, OMG, OMG.............. 

sesak!!! dalam ne motoq yang banyak, mobil parkir luar..........
and gadis beri saran tau sikit, bila nak pi bazar cam ne baik tuu pagi lagi best
sebab energi okey, tak ganggu taraweh, tak sesak sbb sume masih tidoq'kan, pandailah pilih,
pandai"lah tawar harga, jaga mata belanja sesuai kebutuhan okey :) hihihihih

Mohon maaf zahir batin everyone 






Wassalam :)





You May Also Like

6 komentar