❤ random, [better future]

by - 22.43

Assalamualaikum and Hellooo

   Oeaaa :D gimana kabar para blogger yang hensem, yang cantik, comel nee? cam mana puasaa tak ehhh...
mmmMmmmhhh, dah taraweh tak ? pandaiinyaa mestilah kan wajib tauuu....
lepas balik rumah tu okey lagi bila baca Alquran heheheh,,,Alhamdulilah ^.~ gadis tak tau ehhh dah ada seminggu lah lebih puasa cam tak perasaan sebab sebok sangatlah mengurus & konsultasi bsama pensyarah. tapi aktiviti ne cam buat gadis lelah tauu, pening nasib baik bulan puasa, rasa sabar belebih lagi......
bila balik umah mesti semua menu buka puasa dah siap, akak gadis ne sangatlah baik semoga akak sehat selalu, bahagia #hug

    Entri ini randoml'ah sebab gadis sebok but cam ada rasa rindu pula nak update, baca blog korang sume, but line tak okey untuk read blog one by one...ellleeeehhh -.-'  
     dan satu pengalaman yang tak boleh gadis lupakan, masa tu kan gadis rasa down nak wat tugas ne namun tak tau ehh macam tetiba ada sorang senyum dan tanya problem tugas gadis, nah dia ajarkan wat tugas tuu ini ituuu alamaak cam hidup ne kan sepatutnya kita tak boleh putus asa sebab pertolongan itu ada dari siapapun atas kehendak ALLAH.

  Doakan gadis ehh, semoga semua proses ne dimudahkan, semua jadi lebih baik dan sukses amin :) 
insya allah lepas bulan ne boleh tenang sikit'lah. semuaa ne gadis berusaha & tawakkal.


        Senantiasalah lafazkan Alhamdulilah atas segala nikmat yang senantiasa Allah SWT turunkan kepada umatnya dibulan suci ramadhan.di bulan yang penuh barokah alangkah lebih indah bila kita boleh melaksanakan ibadah ibadah dan ibadah dengan niat mensucikan diri dari segala hal insya allah.
yang mana kita tahu bahwa :
  •  10 puasa pertama adalah kerahmatan
  • 10 puasa pertengahan adalah kemaafan
  • 10 puasa terakhir adalah pelepasan dari azab api neraka
   Eeeiittsss, para blogger yang kusayang maafkan bila entri ne cam gado-gado ehhh sebab tak tau nak cerita pasal apa, peninglah wat tugas ne..DOAKAN saya ehh :* selamat makan sahuUurrr






Wassalam :)



You May Also Like

3 komentar