❤ Salam Aidilfitri 2012

by - 23.22

Assalamualaikum and Helllooooo

        Mohon Maaf Zahir Batin tuk semuaa kekawan & saudara mara kat blog nee...maaf sebab lambat dah post entry rayee ne, sebab seminggu nak raye & lepas raya begitu banyak cabaran yang gadis tak sanggup kendalikan, semuaa rasa cam berat :( dan hanya boleh percayakan kepada ALLAH SWT, bahwa segala apapun ini sebaiknya kita berSujud dan bersujud hanya kepada-NYA. Okey dekat raye tuu gadis ada iftar bersama kkwan walaupun tak semuanyaa, ada pak uztad tuu Joko, Om sis, P.arif (hehehehe) and then Linaa, Anty, Oyin and Mee...yang lain tak bleh ikut sebab adaa Hal....

Alhamdulilaah....... 

 Ayam panggang speciaalll + sambel manggaaaa yummmyyy.....
 nah, time ne kitaorang jjalan nak beli alat make up, and nee hasil bibirpun meraah dalalm keta boleh hahahaha.....
 Kami saling menyayangiii #hug #adaMoment 

Awaal pagi semuaa sambut raya penuh semangat yang begitu luar biasaa, sumee guna colour white 
lebih bersih dan menuju sujud, but time ne gadis jujur sedih sebab tak ada mama duk samping shalat ied, tengok semua orang boleh peluk cium mama dia, kami tak de sebab mama balik kampung. but subhanallah tau tak wallaupun kita orang shalat ied kat lapangan tebuka, namun uztad ne bacaan shalat yang mampu buat menitiskan air mata, sangat khusyu. dan tak boleh terlupakan ied 2012 ini boleh ajarkan kedewasaan yang makin tercipta dalam diri gadis, atas segala cabaran mendera.

Samping gadis ne, ada ibu shalat ied sorang diri, ya Allah sedih giler tauu...
Raye sorang diri dah tuua cam ne tak ada family, anak, saudara cam mane dah tuaa pulaa, kitaorang boleh minta maaf ibu tuu,,,Haii sodara maka Bila Raye balik kampunglah berkumpul dan berbahagialah bersama keluarga, sebab family adalah harta yang tak akan habis.


SALAM AIDILFITRI 2012
MOHON MAAF ZAHIR BATIN ;*

You May Also Like

2 komentar