❤ #TamuWanita

by - 21.08

Assalamualaikum and hellooooo

- keindahan selalu ada di bulan Ramadhan -

            Alhamdulillaah, kita boleh sampai dalam akhir 10 puasa lagi lah ne....but sebenarnya kita ne ada rasa macam sedih'lah kan sebab Ramadhan dah berlalu lagi, gadis dah tak puasa enam hari #biasaWanita  but biarpun gadis tak puasa mesti juga puasa tau sebab malu untuk makan, bila haus pergi dapur minum sikit'ja macam sayang nak lewat kan puasa enam hari itu.
dah beberapa minggu ini cam gadis tak rasa fresh, sebab #penyakitWanita ne, nak wat ini itu semua kena malasssss gilerrr, cam nak tido'j....korang macam mana ? semoga korang senantiasa sehat pi shalat taraweh, itikaf kat masjid insya allah semuaa tu kan ibadah. gadis takkan pernah nak post pasal makan kat blog ne tauu heheheh..
sebab gadis rase ne apapon yang gadis santap buka puasa & sahur itu adalah nikmat yang luar biasa walaupun hanya ada ikan masin heheheheh.......
       
              Okey entri ini time jjalan, sebab ada sorang kaya nak bagi kita makan free #alhamdulilah hari itu kita makan TomYam Cumi mmmmmhhh Lezattt'nyaa. Okeeeee Biasaa'japon
Lepas maghrib gadis with my BFF toy, nak culik Linaaaa hahahah...
kesiaan pula Linaa malam tuu tengah sakit, paksa pulaa anak orang bjalan pusing" mall hahahaha #sorry
jjalan cari buku, lepak" jalan kosong, tak lupaa pulaaa shoot,shoOtt ^.~
si Gadis full colour 

tadaaaaa... smilee smilee



Wassalam :)

You May Also Like

2 komentar