❤ Girls

by - 10.12

Assalamualaikum and Hellllooooo *kuatkuat

       apaaaa kabar saudara mara kat blogger, sumee sehat kah ne ? alamak cam nak hug one by one heeee...
sangat-sangat rindu kat blog ne, maaf tauu kurang lebih 3 minggu tak datang sini sebab nak raih satu tujuaan tuu mesti betul-betul banyak berusaha dan berdoa, insya allah.
Okey entry ne sebenarnya dah lama nak post tapi tak apa, now dah boleh. Cerita pasal kitaorang Boring gilerr hahahah, nak happy-happy sikit after buzy kat kolej tuuu...first time play games kat TimeZone2000 klau tak silap hahahahahaha......

ini adalah Box Singing hahahahaah., list lagu dia banyak sangat sampai pening nak singing
dari lagu before gadis lahir sumee ada sini OMG....... *senggol lina

 ini pulaaa lepas singing kat box tuu, time to lepak kat taman. konon minum jus hahahahaahah..
tengok tuuu sumee gaya cam tak normal pulaaa.....

and then ne'lah moment yang luar biasaaa, bagi gadis first time jadi photograf kat wedding nurul...
Saya sangat berterima kasih kepadanya telah berikan gadis kepercayaan shoot wedding.

Okey, bilaa ada melampau dekat entri ini mari sini gadis shoot hahahaaha...
salam cinta dan sayang untuk sumee kat follower (myPower) maaf bila tak boleh balas kunjungan....
but, gadis always sokong korang sume...
always happyy and Goodluck :)




Wassalam :*

You May Also Like

3 komentar