❤ Piyama Party konon

by - 22.47

Assalamualaikum and Helllooo
     
            Gadisss kat sini posting - posting , harap korang tak muntah simak entri ini ehh hihihihihihi
Okey entri kali ini panjang cite, sebab sabtu malam lepas tu kami ada wat plan sangat planing nak tido kat umah vitry, nah sore tuu sume dah acc. first time jumpa kat kolej tuu lepas keluaq kelas, bis tuu go kat umah via pulaa nak izin kat mama diaa, but tak da pulaa =.=" sebab mama viaa gi klinik... time tu cuaca dah sangat ekstrim tauu gelap, angin yang sangat kencang, huuufttt linaa cepat nak balik umah dia takut ngan angin hahahahaha....
           Lepas tuu jumpa kat kedai juss father in law vitry, nah kat sana gadis tinggalkan viaa. gadis dah balik awal nak prepare tuk kat umah toy, alamaaakkk lepas berapa minit tiba kat umah ne turun pula hujan sangat deras, angin kencang, mati lampu lah pulaaaa, mana lagi akak gadis dua orang tu tak balik umah, takut jugalah...then anak buah dah tido cam mana nak out alamaaak sedeehnya tak boleh tido ngan kat umah toy, via, lina dah sampai... mereka sume lewat kan hujan badai tauu!!!! luar biasaaaa hihihihihi but cam tak best lah korang rase tak ada gadis hahahahahahahha ^.~
         Awal pagi gadis menton kat twitter, bbm tak da pun yang balas, hahahah mreka tidoq lagi sebab sunday morning memang hujan lagi terusss sampai pukul 14.00 siang huhuhuhuhu...taau tak gadis memang bangun awal-awal jadi bibi kat umah lepas tu gadis goo umah toy bawa makanan sebab korang bangun sume ne mesti lapooo......

semuaa dah setting kat gambar tuu, cam gadis tidoq ngan dorang sumee...
mukaa busuk tak mandi lagi...belaga dah kat katil purple..... 

semuaaa unguuu....semuaa ngantuk lagii lah....
but, janganlah kata lepas borak" hahahah hihiihihihih heheheheheh mulai lah gilerr...
nak make up yang meriah, guna lip mama si toy 
tetiba cam wat tutorial hijab....

lepas muka busuk & beforee muka cantekkk hahahahaahhahaahah.....(just kidding)

1...2...3...Kliikkk hasil yang keribuan kali ,,,cari posisi yang tepat...

 and last kisss & smilee tuk semuaanyaa
Hijab Okey dah...but Baju Guna piyamaa hahahahhaha
Indahnya kebersamaan...hargailah & sayangilah 
Best Friend Forever <3



Gadis Post entri ini semata-mata nak wat hibur'j, nak ingat kisah gadis besama kekawan bila ada yang tak suke, apa'k maaaf tauu :) sebab blog ne kan sebenarnya sume kat tangan tuan blog kan hihihiihiii....
semua ini untuk menghibur semasa nak sampai pada satu titik seminar akhir
tepat tanggal 02-10-2012. doakan saya yah [:




Wassalam 




You May Also Like

0 komentar