❤ Sunday Green

by - 21.41

Assalamualaikum and Helloooo

             Salam semuaaaa [: apa kabar ?? eittsss kalian tak jawab ke >.< merajukk neee.... Okey - Okey hihihihi, btw lama sangat gadis datang update lagi, sebab lepas seminar hasil itu banyak kena revisi lagi lah...hari-hari kena pi kolej jumpa pensyarah yang nak sume perfect hahahahaha....but kan wat gadis ga kan... eitssss Monday kan , korang cam mana ?? happy tak kat school, kolej'k, kat office ????
hihihihihihihi gadis rase ni kan tak best'lah tau sebab gadis tak balas komentar koramg sume.... maaf tauu :) bila sume neh dah lepas insya allah gadis akan kunjungi blog kalian semua one by one......
              Okey entry ini kan semua dah lama but malas nak posting hihihihihihhih tak ada masa....
timee ne kita orang ada masa' sikit lah nak keluar jjalan, sebab nak makan mpekmpek, batagor, always windu ngan makanan ituu...kami ne always happy bila makan, jjlalan bila lagi kamera on....


 hihi picha kat atas tu' moment tauu sebab Linaa dah gemuk sikit, tu'lah vitri nak cubit pipi dia tembam kwkwkwkwkw....dia dah rajin makan dah, bila sal makan dia dah always number one....kami sayang & bdoa smoga lina gemuk hingga bila-bila masa.....
dan kami pulaa bedua hobby makan then kami pun gemookkk.....
bila korang rase tak ada kawan makan sila call me......
yang hobby makan, acungkan tangan tinggi-tinggi

Sayang korang semuaaa...always smileeee :)




wassalam..


You May Also Like

2 komentar