❤ Kota Kinabalu #Part2

by - 20.44


Assalamualaikum and Hellooo


         Entry ini time hangout with jiwa-jiwa muda pulak’ #kira tua hahaha Okey. Sebenarnya ini time nak balik Sandakan dah kita out siang tu with my couzen mr.bon , aqlimah, nurul, syidah, A.jasni (lupa nama dia) and Jenny, Semua tak kena setting apapun tulah lambat gerak aiiggoooo…. Kena cuci mobil dulu sbb kata mr.bon malu bawa gadis’s ayu” but keta dia kotoq hahahahah…#kunun..
    Okey hari itu kita nak tengok wayang #BreakingDawn Part II alamak best gilerrrr…..siapa tak tgok lagiiii…. Entry nih tak cite” panjanglah kan sebab nak bagi pict’ja kan…if korang rasa pernah tejumpa ngan kami masa tu sila beri komentar hahahhahahah
                  Hari itu astagfirullah, penat iya, happy pun iyaa… sebab kami ne jalan cam ramai gilerrr semua humoris hahahaha, tak humoris sangatlah sebab sebnarnya tu kan dorang ne gelak’kan gadis yang bahasa bbedaa mmmhhhh ya lah tuuu…. Gadis jumpa berbagai jenis ppuan yang memang fashion style kat Center point Sabah tuu (nenek sihir) woowww subhanallaah… eiikkk tak habis-habislah run kat CP tuu semua stedy hahahaha… bawah gi atas, atas gi bawah tuulah tak tau nak beli apaa.
             Dan ini adalah pekerjaan yang sangat melelahkan, menunggu para wanita cantik tuu gi tandass, korang piker gi makan k sana lama sangat,,, 55minit tauuu wat apaa…tgok kak’imah tuu boring dah kena main game dah… gadis pula tgok baju korea , boleh tegok’ja pon tak mampu beli hihihihihihi….
Kami sangat tima kasih ngan kak’imah ne sudi antar sana – sini search lokasi nak bgambar, belanja makan… makasih semuaaa #hug.
       Nah, tgok tuu best sangatlah aikkk….. nak balik KK lagi insha allah

              Last dah, gadis wish next year bleh balik sana nak jumpa ngan J-Lo” tuu heheheh #hanyakami insha allah… ada makna sendiri, time tu gadis sebenarnya sedih dalam hati, tapi tak kan gadis lalui semua orang & time tuk sedih, yah kan sebab tulah gadis wat malam tuu betul” happy besama dorang tuu. Makasih semua Aiikkk thanks tuk kkawan blogger yang sudi terjah blog gadis yang tak sangat mengurat hahahahah, eikkk siapa yang ada duk kat kota kinabalu, Sandakan, tawau sometimes kita bleh jumpa heheheheh…



Wassalam 













You May Also Like

0 komentar