❤ Tawau #CutiMalaysia

by - 17.20

Assalamualaikum and Helllooooooo

            Helloooo, entry kali ne cite pasal gadis bercuti Malaysia, lepas graduation ada family nak wedding, my casen call me tuk cuti sana. Hahahaha okey gadis happy dah. Tanggal 12 nov gadis besama kak’long pergi tawau - kota kinabalu dengan waktu yang tidak begitu lama, hanya 3 jam okey happy giler excited.

Pose Dulu kan.............. 

               Tiba bandar tawau pukul 03.15 but kena antri tuk masuk kastam, nak upgrade passport, alamak tobat’lah berdiri antri panjang giler penaaaattt… sebab kaum pahlawan devisa luar biasa banyak dan sikit menganggu kenyamanan aissss. Okey takpa' sebab tetiba my casen ada kena urus sume’lah tu… dan hantar sampai umah tuu  boleh jumpa banyak saudara mara, salah satunya ada my casen yang gemok tu Lana hehehe home dia kat Kota Kinabalu. Dan everytime cam nak search kat mana bleh bgambar yang best kat sana hahahah harap maklum ppuan pahamlah cam gambar tuu kan…kat rumah anak buah.

Wedding Party....
               Lepas kenduri tu gadis go to kota kinabalu but entry tuk kk next yah…Next week bilaa da balik kk singgah tawau lagi’lah kan, kena run run kat Bandar hahahahhaa…Run kat parkwe hahahahah, and jjalan p pantai order aiss milo tuuu hahahah yummy hmmmm……

              Run kat Bandar tuu sebenarnya tak seberapa okey juga heheheh, best lagi kat kinabalu but okey punya Negara jiran ne, jjalan kat siring pantai Safma tengok kapal-kapal ikan hahahaha, makan kuaci 500gram penat juga, time to kan petang banyak pula couple duduk astagfirullaaah, nak gi lebry kena cancel sebab abang ipar nak balik dah. Kat tawau ne sebenarnya kurang lebih ngan kota tarakan’kan hahahahaha tak da’pon. Sepanjang jalan sana bersih dan memberikan aneka jenis makanan yang menguras kantong dan menambah berat badan #ayat, some times nak balik pi sana ngan kkawan lagi hahahha. Pegi milimewa pon sekejab sahaja, sebab hanya nak beli buah tangan sabun, cream surah. 

Pict alaa - ala konon  hihiihihihih best tak


Sooo Thanksss Tawau,  will be better <3
Gadis comeback :D



Wassalam :)








You May Also Like

3 komentar