❤ Random but positif thinking

by - 18.29

Assalamualaikum  and Hellloooo  (*^^*)

      Iikkkk apa ne scroll-scroll’ja dalam blog gadis ne…eceehhh jgan malu-malu nak baca entry hehe #paksabaca,  tak sebenarnya ini kan gadis rasa tak kan korang baca entry – entry kat sini yang semua mengadaa(tak’da mengada sangatlah, semua tu real hhhiikksss) okey fine… gadis rasa semua member kat atas tu dah tak peduli langsung’lah sebab gadis pun dah tak pernah bkunjung tanah blog mreka tuu aiiizzzz biasalah tak da line, ada line lagi lembab ahharrrgg…. 


      Ehhh dah 2013 dah tak rasa blog saya dah 4tahun heheheheh… tak topik ne sebenarnya random giler tau sebab sahaja nak post, gadis ne adaa banyak kkawan dalam blog ne semua cantik, muslimah, sopan but ada beberapa gadis begitu kagum (padahal nak juga cam dia) siapakaah dia jengg….jeng…. dia adalah ♥Dena Bahrin dari pandangan gadis lah ne kan dia tu dah sempurna dah jadi seorang wanita, ia cantik, muslimah yang patuh kepada Allah & orang tua, menikah muda, pandai, sopan (walaupun tak pernah jumpa langsung), humble dan now dia akan jadi sosok ibu subhanallah, cam tiada kekurangan dah. Ada ♥Irine Nadia juga, yang mereka menikah di usia 20tahun, ya Allah sungguh bahagianya, dan saya yang bakal menginjak 2++++ tak ada lagi heheheheheh *justkidding. Yah tak apa semua itu kan dah kena settle, kita hanya merancang , ALLAH swt yang menentukan semua. dulupun semasa usia 20 gadis nak married umur 22 but tak  ada jodoh lagi kan kkwkwkwkwkwkwk….but semua ini patut kita syukuri’kan, sebab bila usia tu gadis dah married tak dapat buat entry cam ne dah hehehehe….

 ♥͡ Irine Nadia
♥͡ Dena Bahrai

     Eiiikkkk ada lagi yang saya suka selain ♥Aishah Amin yang begitu cantik, Syari’I, pandai. Dia ne lepas married ngan dato emmm siapa tak kenal ♥Maria Elena OMG..OMG (assalamualaikum tak jawab dosa, jawab sayang) lepas tgok ada banyak entry kawan blogger yang post pasal duo awesome ne, sungguh bahagia dan semoga maria & dato’as bahagia sampai bila-bila amin, saya pun bangga tgok prinsip dia yang baik hati (kata dato’lah hehehe) mmhhh tak pandai jaga image yang mengada, humoris soo I like dia punya karakter. Ehh sometimes bila ada cuti-cuti Malaysia lagi gadis nak jumpa dia kat KL heheheheheh…. Nak ambik gambar ngan dia yang awesomeee :P. …………….  

 ♥͡ Aishah Amin  ^myIdol

 ♥͡ Maria Elena


Indahnya Be'Couple bila dah Sah(Married)....
     eiikkk wajah korang ne cam bosan’j baca entry ne…okay gadis nak bagi tau(seriously) ehh semua ppuan kat dunia yang be’TUDUNG,be’HIJAB,be’JILBAB, be’HIJUP semua cantik, Lawa  eeeeiitttsss tapi ingat !!!! sekarang ne dah zaman modern’kan, semua ppuan dah menutup aurat alhamdulilah, byak trend fashion yang ada, boleh lah kita ikut fashion tu, tapi jangan sampailah over sangat nak ikut fashion tu  kita kena betul-betul pandai menyesuaikan diri Tanya dalam hati “INI PATUTKAH’k SAYA GUNAKAN ? PANTASKAH?? ” jgan tengok orang guna style cam tu kita ikut juga. Jgan pernah malu sebab tak ikut trend fashion Malu’lah terhadap Allah swt.

Wassalam :)





You May Also Like

1 komentar