♥ Kopdar Bais Blogger

by - 17.43

Assalamualaikum♥ 

        hiiilloowww.... sebenarnya ini adalah edisi bsama new komunitas blogger tarakan kaltim, mmhhh first time kita orang tak pernah jumpa pun, semua hanya bsmile-smile, bcomment ria, befollow dalam dunia maya and then tepat tanggal 25 januari 2013 kita berjumpa langsung kat kedai timur tengah (@KedaiTimTeng) hehehe...time ne semua kena kenalkan nama dia dpan kkawan blogger hahaha... gadis tak kan'lah cuap" abiss cam bebek hahah...okay hasil dari kopidarat ne kan... mengukuhkan sorang leader yaituuuu jeng,,,,jeng...jeng... tuan Herry Fitrian..mmhhh!
 Menghabiskan cappuchino hingga tetes terakhir.....

          tak akan butuh masa yang bgitu lama nak join lagi...lepak kat kedaiTimTeng tuu...leader pon menetapkan 3 februari 2013 yeayyyyhhhh kopdar part 2, and sangat special sebab kitaorang bawa kado' dgan bajet <10k hahahhaha....gilerrrr sangat tauuu!!! macam"lah.... ini lepak-lepak yang sangat berkualiti sebab gadis boleh jumpa puluhan orang-orang yang kreatif, imajinasi yang amazing uhuuukkk...uhhkk,,,tak cayeee' oohh okay..jum'lah join!!! follow @baisBlogger ~.^ mmhhh bagi gadis sangat bersyukurlah boleh join ngan mreka sebab gadis cool hahahahah... dan mreka kebanyakan yang humoris'lah (pelawak) dan memiliki karakter yang berbeda-beda, intinya mreka menginspirasi gadis tsangat-sangat, congratulation untuk pemilihan para pengurus blogger bais ne, kami pon insha allah always siap.. for @baisBlogger smoga makin berkembang, makin sukses, makin terkenal...and goo international hahaha...yang dekat"jalah dulu ke negeri tetangga hahahaha...... dan para blogger tetap berkarya jangan putus asa...kalian my inspiration!!! GOODLUCKK :)
inilah para blogger yang hensem & cantek..... jum join..join!!!!

last pict tuan tanah :D



Wassalam, makaseh dah sudi baca




You May Also Like

4 komentar