♥ Project For Via Wedding

by - 12.06

Assalamualaikum

       *Masuk Entry Sedia Milo Ice* Hellloooo Apa kabar..Annyong ahaksss tak beradab sangat’lah nak cakap korea…Ohoooo Salam SelasaDay Kekawan…saudara sedunia Blogger╭(^▽^)╯ , eiiyoooo Apa plan hari ini…mmhhh hopelly semua berjalan dengan lancar amin… gadis menaip dalam blog ini tengah menikmati hidung yang semakin tak berupa *merah atas perbuatan tisuue* hahaha… maklum tengah selesma, but bila dah nak menaip buat entry kepala pening pun cam tiada rasa *excited* (drama sangat) hohoohohoho….
           Nah ini hasil project kami yang tidak bgitu berharga, namun niat yang ikhlas mengalahkan segalanya… Sebenarnya kan project ini  mesti ramai lagi but sorang kawan lagi tengah melaksanakan wajib militer #ehh hahahah…tak..tak… si Toy tengah menjalakan pelatihan tuk menjadi seorang banker..alhamdulilah semoga dia disana sehat selalu…sebenarnya  gadis pon sedih sebab kami ne seperjuangan but dia dah dapat rezeki tlebih dahulu… Goodluck sayaang…. *ehhh panjang cite pula*  semoga gadis juga boleh jumpa job yang terbaik amin,,,amin,,,amin,,, *tak pa lah cite sikit lagi :D 

          Okay…Okay..jangan close lah entry ne.. yah gadis cite pasal project ne lah… ini dah tjadi minggu lepas tuu, kita orang ada surprice for couple yang nak married 24 februari ini, very excited buat ne…tiap tiup belon – belon tuu … cuba korang bayangkan cam mane boleh kembangkan belon tu hahahahah…  sabtu malam tu kami cuba buat  project sesuai kemampuan dan dana yang telah siap walaupon sikit typo hahahah…maaf!!! And hasilnya pon okay lah jugaa…
Kami  (*^▽^*)  tim sukses dan memang sukses alhamdulilah.....
Hahahah…. Style yang gila tak patut..patut’ja lah kan….
and *Surpriceee* Selamat Milad my sister..smga sukses dunia akherat, sehat selalu dimudahkan dalam pencapaian Gelar S.kom dan Bahagia selalu untuk pernikahannya..amin :* 


Wassalam
The Next Wedding Via…. 

You May Also Like

2 komentar