♥ Wedding Purple.....

by - 10.39

Assalamualaikum

         Haaiii…haiii…semuaaa yang tengah search…search (~‾⌣‾)~ mmhhh februari dah hampir lewat dah ne…hujung bulan yang belum memberikan gadis kabar pasal job mmhhhh…sabaq…sabaq ("―˛―) And then baik kita tengok pict pasal wedding my cousin yang sederhana but sangat sakral uhuuukkssss… anyway korang pernah tak tengok couple beda culture kan…hahahahahah!!! Sebenarnya beda adat tradisi kunun..dan gadis rasa sangat sakral bagi lelaki nee but gadis tak pernah tengok adat cam dia punya.. but okay gadis with family boleh terima dan cukup menghargailah kan….
Cuba tengok tuu…aiiksssss tak paham’lah ƪ(˘⌣˘)┐

       Sebenarnya kan boleh tak masa wedding or akad nikah guna make up & dress tuu yang biasa, simple kan best lagi. Mmhhhh tapi tak boleh lah…bila gadis ne nak married tak nak guna cam tuu tauu…PELLIIIIKKKK!!!!! Dah lah panas..tak larat’lah!!! Baik guna cam style Maria Elana kan… simple!! Bila mama gadis dengar tuu mestii dia kata ‘ bila jodoh yuu budak malaysia tak’pa cam tuu..but if jodoh orang bugiss wah Wajib pakai baju Pelikkkk tuuu!!!!!! ‘ iihiiksss… gadis jawab’lah insha allah mama..jodoh’k apa mesti gadis pakai dress simple.okay…ok….yessss………………..

      Dan The Resepsi, Aiikksss semua colour Purple, wiittsss comelll kann!! Dan gadis with cousin play dance ‘Jappen’ I don’t know lah ituu (Jappen, jeppen , juppan) yang jelas ini sangat menarik , ini bukan pertamalah, dah sering kali dengar but untuk kedua kalinya gadis dance with family….mmmhhhh so nice musik, nice dance ahaaaaksssssss……. Islamic dance heheheheh *kunun*
With my Mom and with my cousen's ahaksss....
Dance....yuuukk jappen..jeppeen alaaa....
Lepas dance...Lepas kasut pulaa....comell cam cake hoooohooo.....

Sebagai kajian penutup .. sila tegur..tegur mrs.photografer wannabe
*pinjam punya si jamal hahahah....*




Wassalam 
makaseh dan sudi baca...

You May Also Like

2 komentar