♥ Midday trip

by - 18.49

Assalamualaikum
          
           Heilllooo...yuhuuu apa kabar semuaa kamu..awak..youu \(^o^)/ This is a journey that has long been planned and implemented a new day he stressed (@MuzaMuje) hahahaah... dan korang tau tak tempat nee...eheemm :D ini adalah Roma. what it is Roma ? Roma is a gathering place used clothing from abroad a cheap, which is still feasible to be used, and here you are required to have the extra power to examine each item to be purchased. hahahahahaha...... kat sini baju-baju shiffon tu best lagi lah... tak payah susah-susah hati nak pi mall beli mahal, sini pon okey ba... pandai-pandai'ja lah memilih, tak yah korang malu pi tempat ne... then bila korang takut pasal penyakit'k apa k yang melekat pada kain tuu sebaiknya lakukan ini, first, you soak the cloth in hot water for one or two hours a day was not why hehhe^^ ... then soak with soapy water a lot, and rinse....
Wooaaahh....banyak sangat kan :D dipilih -pilih ibuu.....

         And lepas run, run kat Roma tuu, time to makan - makan Oohhh yeah dan ini adalah First time nak pi Kedai ne yaayyyy, serasa kedai tuu call me...jemput me, ini kedai yang lagi naik daun di tarakan hehehhe.... dan all those who have twitter, feel like there new food menu's.....
      Jus Orange yang sangat segar.... wowww fresh ƪ(˘⌣˘)┐ 
Tadaaaa my fave 'Soto Banjar' Deliciousss..perfectoosss...chocolatoss hehehehh...
And bila korang datang sini, Oohh rasa tak nak balek lah... kedai ne provides free wifi, the place is very comfortable, and the owners were obliged humble'lah you follow her twitter @Kedaibutohid



Wassalam

You May Also Like

0 komentar