♥ Satu..Dua..Tiga..Empat Jam

by - 22.46

Assalamualaikum

Satu, dua, tiga, empat jam tak cukup lagi’kah untuk menepati janji…..(⌣́_⌣̀)

            Ada rasa penat yang terbit ketika ku tak menemukan satu hal yang telah terucap manis, dan telah terabaikan (lupakan) anyway  Run…run.. Run Sunday yang superHOT!!! Dengan ratusan bahkan ribuan semangat yang menggelora tuk berkunjung dkat school yang famous..(femes tak..femes tak..femes lah tuu) ada event yang mane masyarakat boleh juga datang tgok-tgok free jga’lah, bila ada duit boleh makan-makan hehehehee…. Sekarang ne kan sungguh’lah sangat modern kan , sampaina bila tgok anak-anak (dewasa dah sangat si gadis) maksudnye anak dara Subhanallah…Subhanallah… luar biasa pergaulan  (mereka terlihat lebih cepat dewasa) Hooo…hooo… tgok budak lelaki…Astagfirullah…Astagfirullah… kenapa semakin dekat Nampak cam semua style cam anak dare, mreka tak hensem but cantik tau tak… (ya ALLAH.. ampunkan gadis) ok…ok…!!!! Gadis ada Nampak  pula best kat sana adalah café yang di rancang oleh murid – murid sekolah tuu,secara tak langsung event ne boleh ajarkan anak – anak cam mana nak bebisnis setelah lepas sekolah walaupun maybe basic’lah, ajarkan tanggung jawab, sebab sekarang ne pandai”lah kan ringan kan beban orang tua, cari money tuk lanjut kan university (cam gadis dlu eheemmm *intermezzo*) maybe ada passion kat dunia bisnis kan best lagi boleh pekerjakan orang yah kan… tolong orang lain insha allah.
Lepas mengintai café tuu… pulak lepak-lepak kat siring sekolah tuu… tegok-tegok anak gaul =.=” luahkan nafsu photographer, masa trus brputar aiikkss jumpa komunitas famous’lah!! Dia minta gadis Shoot , ehh shoot’lah…Ommaaa berTuahlah awak-awak ne… Okay…Okay!!! 1…2… cheerrsssss
Layan’lah para komunitas famous ne (Para personil Stand Up Comedy )ehhh… comedy tau tak..comedy bila Nampak muka dia mesti gelak… mmmhhh!!!!!!!!

Dan disisi lain… untuk hari ini Onnie Lina & tuan blog menggantungkan sejuta harapan & cita-cita kedepan’nya semoga segalanya mampu terwujudkan.. 

You do not know when you're successful, but you have to know is that you must be successful, Permanent spirit and Never Give Up \(^o^)/ 

Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

3 komentar