♥ Saturday Lagiii......

by - 22.19

Assalamualaikum

           Heiiiii everybody yang tengah bahagia lepas cuti-bercuti hheheee…. Apa hal yang boleh buat tersenyum (*^▽^*) eehhh…tak yah senyum…senyum cam tuu, gadis besyukur korang happy juga… eiikk gadis boleh jugalah apa hal nak susah hati, tak baik....

^^Happy is when we smile more often, more daring dream, laugh easier and more thankful ....
          Moment yang begitu tepat!!!! tak tik tek tuk tuk suara sepatu kuda mengantarkan gadis kat kedaitimteng  disambut segelas GoGreen yang bgitu fresh sampai kehati uhhhukkk…… ikut sekali tegok BolaSepak Indonesia vs Arab Saudi walaupun tak minat sangat’lah… and then (hahahaaaa) gadis dengan tegasnya pilih ‘harimau Malaya’(kat tweet-tweet) peaceeeeeee…… eikkk entry ne Sorry tak’da gambar tuan blog’lah (cam ada’j seorang tunggu sangat gambar dia *perasaan*) tak..tak.. ada sebablah… baca baik-baik ehh ka bawa ne…

Him :  veiled woman was so pretty (pointing in the direction of the woman) ..
Her  :  tersenyum malu-malu (#^o^#)
Him  : Who is make'up? or make'up it self well ?
Her : Photoshop…..

Ommmaaaaa… sungguh sangat tidak menghargai anugrah Allah, uhhuuukkk!!! Apalah makna dia cakap photoshop, okee…okeyy korang boleh beri pendapat kat bawah mmhhhh..maybe korang boleh jelaskan makna kata-kata ituu… gadis jujur tak paham… *just kidding*

     Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)


Wassalam

You May Also Like

0 komentar