♥ Tiga Dara #hijab

by - 16.33

Assalamualaikum
        
              Laaa,,,,Laaa.... masuk dalam entry fave yuuhuuu.... apa sebenarnya makna nak posting gambar 3 dara yang tak cantik sangat ne ahhaakkksss...sebenarnya dibalik dari pict ne..tersimpan memory yang luar biasa (serius) time ne adalh wedding my friends Viaa, malam tu dah ready lah nak jumpa dua makhluk pakai baju colour merah tuu, tetibaaa tiiilkk...tikkkk.... turunlah hujan bersama kekawan dia yang besar tuuu... subhanallah, tak nak pergi tak baik pula sebab ne dah cam wedding kita juga hahahahahahhaha.... tak'lah, kan sahabat dah prepare juga tak baik juga tak hadir aloloooo.... okay lepas tuu bulatkan tkad guna jubah anti hujan tuu, cussssss mnerjang derasnya hujan \(^o^)/ 
           Tak lamaaa si dua makhluk merah tu duk manis dah menyambut,, alaaaa apa semua dah basaah,,,basah!!! ahaakksss beharap'lah kunun ada sorang pangeran boleh jemput kekekkeke.... dan memang pun ada , ialaaahh om 'mobil taksi' tadaaaaa,,,,, baik gilerrr tauu!! perhatian dia melampau... aha om boleh tak buka pintu mobil buat tiga dara ne,,, (blakon cam princess) .... duk kat wedding tuu semua tgok 3 macan ehh salah trio mcan eerrr salah lagiiii... tiga dara maniss heheheheehhe (•”⌣”•) bahagia tgok couple kat pelamin, semua happy alhamdulilaahhh walaupun hujan tiada hentii... so korang tau tak nak balik pun cam orang jauh sebab tiada siapa"pun suruh bawa balek huuffhh... nasib baik couple tuu bagi tumpang kat kitaa ihiikkssssss... thanksss sister!!
kami bukan trio macan, tiga macan atau macan tutul....sebab kami adalah Lina, tuan blog, rara....
Kami tiga dara (#^o^#) 
peacee tuk semuaaa.....



wassalam

You May Also Like

3 komentar