♥AprilLucky

by - 20.50

Assalamualaikum

Sebagai seorang wanita ehheemm gadis jujur, tiap ganti bulan nee mesti ada plan baru mesti korang juga cam tu'kan... walaupun sebenarnya apa yang kita plan tkadang tak boleh buat juga'kan... kita dah berusaha sekuat tenage, berdoa but kena pecaye'j apapun yang telah DIA kehendak. soo keep calm and say to

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
For April...Each turnover time is the opportunity given by GOD to us to be better, and for this april may all much better for the next world affairs, business goes well, more successful and especially I may get the job ..
Dear Diary, masih tetap number one for me,, semua(bahagia, sedih, semangat,kesal) ada kat buku nee... inilah kawan yang terbaik tuk gadis walaupun tak prnh beri jawapan, tak pandai bising, and Hanya dia yang tauu, boleh pecaye 100% Ohoooo.....korang cam mane?? apapun harap april ne bulan terbaik untuk kita semua, boleh wujudkan dan raih harapan...amin:) Ganbattee!!!!


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯

Wassalam

You May Also Like

0 komentar