♥ Buang lemak hidung

by - 18.58

Assalamualaikum

            Haii everybody (∩_∩) Wooohh hari ne plan nak gi mana? Ohh yeahh Last day maret, alaa masa beputar bgitu cepat, dan kita harus lebih berhati-hati & lebih…lebih…lebih…!!!!! Kejap rehat , korang nak gi toilet’k nak gi makan, nak blz message tuk someone… oh right!! tuu gadis beri masa 5-10 menit hahahhaa… sbelum korang dengar history ehh, tipstoptip kali ini yang tak bertuah kekkeeee… tak’pa kita bagi sikit” info kan best, betul tak… 
Okey, ladies and gentlemen, diharap berdiri tuk menyambut tuan blog!!!! Sekarang ini wanita harus’lah pandai-pandaikan rawat diri ^note to self!!! Eiikkk jangan pula guna ubat” instan hheee hari ini guna esok dah cantek, aWooh Bertuah!!! Kena guna yang betul-betul boleh bantu bersihkan wajah.. dan tak semestinya 100% tak boleh pecaye lagi bila gagal’kan, sebab semua yang terjadi pada wajah ada faktor, cam jerawat tuu, komedo, Nampak beminyak, semua tu maybe kita makan tak betul, banyak pikiran (stress) or anda sendiri yang malas nak cuci muka..hahahaahahaaa
Ommaa… BIORE pore pack Black

          Apa Biore pore pack black tuu ? Ohhyee seriuss tak tau…tak tauu’k tauuu… gadis juga tak tauu!!! Hhahahah, okey sikit nak bagi tau ne dah banyak yang guna sbelum gadis, korang boleh search’lah , benda ne plester yang berwarna hitam, lembut yang mudah digunakan tuk membantu mengangkat komedo (lemak putih) didaerah hidung. Cara menggunakan juga pun mudah, tak payah susah nak lapor pak Rt, pak polis heheeee… langkah pertama tuu, korang lepas pore pack dari plastic dia  lepas tu basahkan hidung tu sbab pore pack tidak dapat menempel if hidung korang kering, pasangkan pore pack tuu kat hidung,tekan perlahan kearah bawah sehingga menempel sempurna, next diamkan selama 10-15 minit. Rasakan betapa nikmatnya cerita antara komedo-komedo(lemak putih) ngan si black huhuhhhhu..hingga tak sedarpun gadis boleh sampai tetidur cam tuuu… dan memang best lagi bila dengar instrument hooOOaamm….
Tadaaaaaa….hahahaaa sorry gambar tak best sebab bangun”pon tak sedar dah mati karan pula!!! Apapun korang nampak’lah hidung gadis tuu yang agak’lah besar cam Hindustan’k.. pakistan’k…arab’k hahahhaa…. Tak..tak !! just kidding seriuss lepas guna pore pack ne, hidung rasa lembut, tak gatal…and bersiiih’lah Oohhyeeee….. nak cuba sila!! Murah meriah sangat… sila try ~,^


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

1 komentar