♥ Hijabella

by - 17.34

Assalamualaikum

      Wohooo Hijabella..Hijabella dan Hijabella kini hadir untuk muslimah(*^▽^*). sebenarnya apa best dari Hijabella.. apa ? apaa? Dan apaa?? Sebab rasa ingin tau gadis beli heheee… okay maybe cam magazine fashion’lah apalah kan.. tak baik menebak yang kita tak tau pasti lagi.. Okay!!! Dan akhirnya boleh jumpaa benda neee…this Hijabella sebuah majalah yang dibentuk atas dasar cinta kepada para pembela hijab ^kita.tentunya (* ̄m ̄) 
Inilah dia Hijabella yang penuh warna inspiration muslimah, keep Calm & Istiqamah
Wow ada dian pelangi with life partner (Tito) juga inarovi… apa hubungan mereka? Dan ternyata dialah pendiri orang-orang kreatif dibalik Hijabella… subhanallah
       Hijabella ini ada banyak page yang insha allah boleh memberikan info pasal dunia hijab dan boleh juga menambah wawasan juga, cam ada kat list HijabLized, world inspiration, da nada juga Syar’I but stylish , Beautitips, Do it your self,  feature dan untuk yang suka jalan-jalan ada travelista, ada juga ne Motivation, ada financial  serta cerpen, dan share cerita pengalaman berhijab’mu di In My Hijab :D nahh  siapa pula gambar kat atas tuu?  Okay page StreetStyle ada @inmyshawls hohoohhh.. dia fashion blogger  from singapura, but dia pandailah cakap melayu..korang boleh mention dia humble tau tak heheh or sila datang blog dia…Soo sebelah tuu gadis suka sangat ngan anak keci tuu comelnya dia betudung kan…alamak mesti bila punya anak kelak ajar dia dari keci-keci lagi kan… ooHh sweettyy\(^o^)/ 
Dan untuk edisi pertama ne thema ‘friendship’ dari kutipan dian pelangi yang sangat mendalam adalah Seluas-luasnya arti persahabatan adalah yang bisa memperluas lading amal dan rezeky.. subhanallah…
Dan bukan hanya urusan duniawi semata, special Arabella disini kita disuguhkan pengucapan lafadz-lafadz Allah dan Artinya semoga dalam kehidupan sehari-hari kita boleh terapkan..amin
Last,Congratulatiooooonnnn Hijabelllaaa (*^▽^) semoga dapat menjadi media kreatifitas muslimah anak bangsa, slalu mberikan inspirasi behijab yang syar’i stylish serta memberikan info yang lebih berkualitas dan bermanfaat dunia akherat, Semogaa sukses selalu penuh berkah, dicintai semua muslimah sedunia dan terakhir kata dina tokio ‘ Muslim women can do anything! Yeaaayyyy…


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

2 komentar