♥Instagram On @WoodenhouseTRK

by - 12.44

Assalamualaikum

        Ohh yeaayy, finally boleh sampai dkat kedai ini tuk kedua kali...!! ada rasa penasaran sebab first time masuk wooden ne malu'lah nak shoot..shoot tak kenal!!! hohohohoh..sekarang ne musim'lah nak mulakan perniagaan apapun tu kena promotion kat twitter dah banyak dah kat kota trkan ne.. salah satu ne @WoodenhouseTRK menurut opini gadis lah ne....cam coffeshop yang berkonsep ringan & minimalis lengkap dengan cita rasa chocolate, khas kreatifitas anak muda zaman sekarang, dan Ownernya pun sangat humble..yah walaupun masih banyak perlu ditingkatkan lagi sih :D alaa dah'lah tak yah susah nak koment pasal tuu..yang jelas boleh luahkan rasa penat lepas kerja seharian on Monday yang padat sangattt (kunun)... 
Kreatif sungguh'lah kak've hahahah....peaceeee :D
Hot Chocholate level III & Black coffee...khas kat kedai ne super yummy♡...
Ohh candid (peaceee,,,) apakah yang mereka tengah rundingkan sebenarnya?? i don't know -,-" korang rasa mereka tengah di bully oleh menu kat meja tu, nampak bahagia but ada something hahahahah.....
dan ntah ini gadis tengah minum apa?? Lupa nama dia..sebenarnya nak betanye kat kak've nee, sebab ne'lah first time gadis minum coffe sampai umah tak boleh tido ~,~ seriusss!!! gadis cuba pejam mata tak boleh, sampai dah subuh tadi...astagfirullah,selepas subuh tu barulah gadis boleh tidur...Ohh tak kan minum tuk kedua kali...
Sooo tak kan korang nak mengada klu semua ne gadis yang makan hahaha.!! but sebenarnya yang punya hal ne adalah gadis, slalu wat temu kangen yang orang-orang tak tahu apapun , tetiba!!! alaa cam mana juga semua ready'ja pon!! kim message otw..kat sini sana..ooohh jom!!!! but buat korang semalam sorry ehh, sebab wat korang susah melayan, bayar korang punya minum makan sndiri heheheh... insha allah bila ada rezeki korang boleh belanja gadis #ehh...tebalik pula..soo korang happy tak...happy ja lah kan ~,^ soo thanks too Woodenhouse see u next time, maju teruss yah... 


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯



Walaikumsalam 

You May Also Like

0 komentar