♥Keep Smile

by - 11.02


Assalamualaikum 
Segala angan yang belum menjadi nyata, ku akan tetap tersenyum :)
tak'kan lah nak mengurung diri duk dalam umah cry...cry and cry Oohh noo...
my sister speak, cubalah gi refresh otak kamu tuu (alaa kakak'ku cakap cam tuu) sebenarnya problema itu hanya sang maha kuasa yang boleh jawab kena tawakkal, berusaha insha allah... Soo sabtu malam tu simple sangat duk kat @KedaiTimteng dgar musik with orang-orang hebat (rekan bais blogger) plus minum free..nah kan best!! boleh jumpa kawan, bagi pengalaman, dia pun bagi kita ilmu(") hahaa...balik umah happy juga... 


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

0 komentar