♥Kreasi Sunday

by - 22.57

Assalamualaikum

       Happ..hiippp yuuuhuu... salam semua cam mane hari ahad korang semuaa?? happy tak.. semestinya happy'lah kan boleh duk umah relax bsama family..dan nasib yang luar biasa buat sorang gadis yang ahad ne tak cuti mesti keja overtime OMG...keep calm & say alhamdulilah, cam tu lah sorang wanita tangguh ^kunun   anyway tuk hiburkan hati yang penat jom kita wat frame simple nan comel, colourfull...yeaayyyyy!!!
 sediakan benda-benda cam kat atas tuu eh...^malas nak jelaskan panjang lebar mesti korang kenal & mudah sahaja dapatkan yaa kan....
 lepas tuu wat mcam kat atas lagi...heheheh....^cam setengah nak mengajar 
Nahh...tadaaaaa inilah frame yang unik, murah dan sangat kreatif.... tik tok tik tok!!!  Jom wat cam tuu lepas tuu mention kat gadis ehh...nak tegok hasil tangan korang juga...keep kreatif kekawan, jgan kedekut pasal ilmu ehh...selamat berehat semua hope esok jadi lebih baik :')


Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

6 komentar