♥Bulan Mei Penuh Berkah

by - 10.40

Assalamualaikum
    
      Alhamdulilah…Alhamdulilah…Alhamdulilah sehingga boleh sampai bulan mei yang sungguh penuh keajaiban, oppsss lupa nak tegur korang sume :D mesti dah wat list tuk bulan ne kan, smoga semua boleh di laksanakan, Ganbatte!!!! Bagi gadis ne memasuki bulan baru ne mesti niat baru juga nak jadi sorang yang lebih baik, baik dalam segala hal, of course korang juga kan… dan yang lebih buat semangat, lagi gadis dapat hadiah dari akak heheheh… happy’nya  laalaaaa… padahal bday jauh lagi…
      Dan walaupun sampai hari ini gadis masih blum boleh dapat kerjaan yang sesuai lepas convo tu, senantiasa’lah besabar walaupun dah banyak cuba interview, test psikotest,  tapi tak’pa  semua tu beri gadis pengalaman yang luar biasa dan boleh jumpa kawan  baru heheh… okay pause dulu korang nak makan or minum gi’lah gadis stay here :p kwkwkwkkww…. Lanjut lagi cite ne… last ne gadis ada test kat dua company and satu lagi bank, but semua ada benda yang berbeda yang gadis sebenarnya excited sangat tuk bank ne, but lepas direktur dia jelaskan gini..gituu…OMG…OMG…OMG cam ne’kah syarat-syarat dia, pahamlah keja tu tak’da yang tak pelik pada awalnya… hah!!! OK abaikan anggap semua tu bukan rezeki gadis dah, sebab my brother’pun keja kat bank tuu, kata dia PASSION gadis tuk bank tu tak ada..ok Arossoo :D , lepas tu pula company satu ne dah lama dah selesai interview, test psikotest, wawancara psikotest but bagian HRD dia kata tunggu telfon panggilan dari pusat selama dua minggu ke depan and sampai akhir bulan april tak ada pun gadis dapat call, gadis dah tak beharap. .. next company ne pula luar biasa pekerja semua baik sangat, awal gadis nak hantar lamaran, tunggu beberapa minit trus interview lepas tu jumpa pimpinan, dan suruh tunggu pula seminggu, dan tersisa tiga hari lagi heheh… Hohooooo korang tarik nafas’eh jangan pula laju sangat nak baca benda ne, cam mane mesti bila nak keja, sabar, sabar, sabar tunggu call huuufffthhh….
Last tanggal satu mei nee, gadis dapat call dari company yang kata tunggu dua minggu but dah sebulan hehehee, dan hari ne diberikan arahan bahwa gadis harus Medical Check Up…
     Okay… korang minum lagi'lah ,gadis lanjut ehh… astgafirullah cam mana pula MCU tu ?? ne first time buat gadis, dari jam sepuluh malam sampai jam delapan pagi tuu, gadis dah puasa hehehee (korang tak yah nak gelak’an gadis ne first’lah mesti narsis sehhhh…) tak boleh makan, minum boleh’lah… gadis tak boleh tidur malam tu , pikir cam mana benda tuu ehh (read:MCU) okay awal subuh lagi dah bangun, mandi and ready to go hospital…. Taaadaaaaaaaaa…Considering first the weight and tension of blood pressure both blood and urine sampling, the pain just a little like an ant bite and fit hehe urine collection was actually a bit longer hehe prior to the hospital because it was already piss first so wait until there is even a little bit: D, the third time the physical examination also ne girl answer the question is there any article that parents are not sickly and God bless you, and examination of the nostrils and ears, four checks heart rate (ECG) hehe omg did not stand because it should go well but tak'pa relax because women are also the last check and is X-ray, semoga’lah hasilnya memuaskan dan segera masuk kerja… Mohon dibantu doa yah kekawan :’)

Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯



Wassalam

You May Also Like

0 komentar