♥Jubah Mamaa....

by - 16.59

Assalamualaikum

Dua tahun yang lalu, mama berikan benda ne but gadis rasa tak muat lagi (alasan tak pakai baju yang longgar,nak guna baju yang fit pada zaman tuu..) okeeyyy :D dan sekarang ne senantiasa pakai... dan sangat menyukainya, korang juga mesti rasakan betapa nikmatnya menggunakan baju yang labuh/longgar sebab rasa lebih nyaman/selesa'kan nak bgerak sana sinipun okay :')..thanks mamama.... dah sponsor hehehe... & hijab by @HijabkuShop sila follow twitter dan belanjaa yang banyak, oke punya :)
with my cousin yang te-cute, ada yang tak menarik pada detail baju (kena minyak heheee..lepas ikut kenduri kunun, bantu guring-guring chicken kwkwkwk..)
hooooo...subhanallah ~.^ 
Last..tak perasaan pula semua gambar time banyak tangan bentuk peacee...apa bende??? and once again give peacee, consider the robe compete with the same window length curtains hahahah....

Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

2 komentar