♥Weekend

by - 20.20

Assalamualaikum

Heilloooo..kekawan :"D wOohh windu rase hati nak post sebenarnya #Hug...Hug :* dan masa ne pun buat sekejap'ja tak sempat nak cite panjang" lagi...maybe sometimeslah insha allah... sebab sekarang ne gadis dah keja (alhamdulilah,,,,) ok bila ada masa gadis post pasal keja kat office tuu :D eiikkk, korang ne semua sihat'k tak, hopelly sihat, happy for youu.... entry ne sebenarnya,first time nak gi bandar (request by lina) ne bcouse lepas renovasi, soo think..cantek'lah sikit (kunun...) minggu lepas'lah... yahh casual sangatlah... 
Ekspresooo ^.~
 Ohhh.....
Betapaa indahnya ciptaan_NYA....Subhanallah....
telampaauu excited :'D
Nyonya Linaa yang menjadi Model'ku.... Sorry eh' kurang bersih but model ne boleh'lah menutup...
sebok'lah sang photografer (kunu.......)
Sedang menantikan calon imam dari negeri jiran...yang tak kunjung datang menjemput......ohoooOOOokkkkzzz.....

Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

3 komentar