♥Befday24......

by - 16.36

Assalamualaikum

        Syukur alhamdulilah atas segala nikmat yang telah Allah berikan kepada kita hingga hari ini.

          Gadis nak cite sikit pasal befday gadis yang tak penting sangat hehehe… tak, tak sebenarnya hari tu kamis (11-07-2013) seperti biasa gadis prepare nak gi keja, masa tu body rasa tak best, aiikkss gi keja bener-bener nggak nyaman, kerja nggak focus. Sebab dari pundak sampai belakang rasa cam remuk. Nasib baik ramadhan ne time balik office pukul 04.30 ok.. gadis cepat balik rumah dah nak rehat. Sampena (15 -07-2013) gadis tak masuk office sebab dah tak kuat. Sedih pun terasa juga sebab tak sehat lagi,nasib baik kekawan kat twitter, bbm, facebook pun ingat walaupun tak femes sangat hehehe… dan paling bahagia dan bersyukur sebab Allah masih lagi berikan kesehatan, waktu hingga boleh raihkan hingga umur ne, tak’da yang special sangat, hanya doa dari mama yang begitu luar biasa dan kekawan. Banyak diantara doa-doa itu yang mengingikan gadis segera di pertemukan jodohnya…amin…amin…amin. Namun jujur gadis rasa kali ini boleh terima doa tersebut, walaupun banyak lagi wish yang bagi gadis lebih penting. Semogalah ini…ini..ituu…ituu (rahasia tau :’D)
For my best friend Lina…thanks for surprice hheheee sakit pun nak begambar

      Dan tak lupa pula kekawan kat office yang senantiasa buat crazy hehehe…. Walaupun sebenarnya mereka nak bagi surprice juga kat office but gadis sakit heheheh (perasaan)… nasib baik gadis selamat dari telur busuk kwkkwkw…. Walaupun semua lelaki but kita semua ba’sodara sama mencari rezeki yang halal insha allah. 


Semogaa senantiasa diberikan kelancaran rezeki serta kebahagian bersama amien....

24 pleaseee be everything nice...be happy, be healthy, be beauty senantiasa dimurahkan rezeki yang halal hingga mampu membanggakan & membahagiakan keluarga, di segerakan sang calon imam yang insha mampu mengangkat derajat di dunia dan menyelamatkan di akhirat kelak..aminnn Get married heheh.....

Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

0 komentar