♥24thn peace... & pleasee be awesome....

by - 18.57

Assalamualaikum :)


             Eiiiii semuaaa apa kaabaar? Harap semua sehat’je amin….  happpyyyy weekenddd... harap malam ne semua bahagia sebab besama orang - orang special, ngan family, kawan bf/gf heheh....Anyway dah lama tak update kat blog, sebab banyak dah blogger high tengah sibuk ngan instagram dia sebab lbih mudah sangat update everytime everyday always snap…snap upload mudah banget hehee, and soo banyak lagi blogger yang umur dia dah muda-muda dah nak married, stalking instgram dorang tu macam happy  hehehe…mestilah kan bahagia!! 
           Sebenarnya ne kan nak mengadu dekat korang sume heheh… 24tahun tu tua sangat’ke??? Sampailah mak, kak’long, akak, abang ipar semua macam dah tak sabar dah gadis duk pelamin….OMG!!!! sabar’lah tak jumpa jodoh lagi… hari-hari mesti kena option bila nak betunang, alaaamak boyfriend tak tahu kat mane? Tak jumpa lagi hehehe  sebenarnya ini dah lama’lah pernah dengar dari friend juga bila dah umo macam tu mesti orang tua sibuk’lah, sebab mereka tu pikir dah tua, apalah tak tauu!!!!!! But for me sebenarnya tak juga nak paksakan, kena tawakkal’kan sebab walaupun kita dah nak sangat but jodoh tak jumpa lagi macam mana, bgitu pula sebaliknya.. alamak kodrat pepuan macam ne heheheee….
Ee, macam horror sangat’lah umo macam nee kwkwkkwkw!!!!! But gadis semua dah berbuat terbaik, bila ada hal yang dah pelik sangat ngan semua tuu yahh tak da lain, banyak-banyak berdoa semoga diberikan yang terbaik yaa..amin…amin…amin. mesti korang ada benda yang sama ngan gadis pasal’ne kann jom share heheheee….



Soo,, gadis ucapkan thanks dah sudi scroll” blog gadis walaupun tak bagi comment and jangan lupa jumpa gadis kat twitter (@arfa_khannazy) & Instagram (fennygingsul) see u gays… goodluck semua(^▽^)╯


Wassalam

You May Also Like

6 komentar