♥ BaisBlogger #KopdarBB3

by - 23.16

Assalamualaikum

         Sebenenarnya sebelum update pasal ne ada dua entry yang dah siap... but kali ne excited nak posting ^Masuk entry dengan langkah malu-malu :D ahahkkksss....  Bismillahh.... (reprimand) what day of the week, you guys? ama, dangsin-eun geunyeoui yeon-ingwa chingu na gajog ieossseubnida ... hahah tak apa aturlah time korang bila cuti/libur manfaatkan sebaik mungkin... buat dirimu bahagia selalu hohohoo of course... who else!!!!! Anyway, hari ini ada #KopdarBB3 yipppiiiiii.... setelah  Kopdar I - II dah lewat..BB dah berumur tiga bulan...Alhamdulilah hehehe..... okay!! time ne kitorang bahas pasal Logo and Tagline, then sebenarnya gadis tak bagi kewajiban apapun kali ne sbagai anggota sebab tak reti'lah buat cam ne... adapon jga idea but simpan sorang'ja heheheh (read:shy to talk) Ahoooo.... 
Komunitas yang punya komunitas╭(^▽^)╯
Mereka berkarakter╭(^▽^)╯
        Last... dalam temu hangat time ne semua nampak cam makin akrab sesama, makin meriah dan lebih berkembang lagi'lah, Alhamdulilah. ada beberapa option tuk Logo yang kreatif'lah jgaa well, tuk tagline maybe sometimes boleh tukar tidak bila dah temu idea superr....hiiikkssss!!!  and do not forget, ada kawan baru lagiiii kikikkkk.. tuk kekawan yang baru jumpa tadi, heeiilllooowwww, welcome to a community filled with quality people and character. character described here..... eiitssss ada kawan tadi yang sama ngan name tuan blog ne... but now korang call me Makcik'j Lah (panggilan sahabat'ku) hanya tuk membedakan si ade gamers tuu ngan tuan blog.... ehh jgan lupa follow gadis kat twitt'tuuu... 
hahahahah tgok tuu... tgok tuu BaisBlogger bleh dpt free minuman #nutrisari hahah biar korang semua sehat...and kekawan sorry bila upload gambar mknan ehh...sebab ne #specialpromo kat @KedaiTimTeng tuu.. yummy dia punya daging ayam, colour solad yg bgitu cantek...Come on .. fast order only in KedaiTimTeng #MandaiRice 
not inferior to the great people around us. Learn from them and prove that we are # Born To be Somebody (YoungOnTop Quotes)



Wassalam

You May Also Like

3 komentar